Kezdo oldal MARKER INFORMATIKA KFT.
 
Információ: (+361) 459-6070
Szaküzletünkben bankkártyával is fizethet!

Lézernyomtatók, fénymásolók
Szkennerek, lapolvasók, projektorok és kiegészítoik
Tintasugaras nyomtatók, fotónyomtatók, nagyformátumú nyomtatók
Tintapatronok, lézertonerek minden nyomtatótípushoz
  

EPSON Workforce DS-50000N

Nagy teljesítményu A3-as síkágyas szkenner nagyméretu kötött és sérülékeny dokumentumok digitalizálásához hálózatos használattal

Nagy teljesítményu, megbízható A3-as szkennelés az irodában is

Ez az A3-as dokumentumszkenner a vertikális piac igényeit - az egyszeru dokumentum rögzítést és konverziót - elégíti ki az Epson Scan és Document Capture Pro által nyújtott kiváló minoségu CCD technológiának és hatékony képkezelési szolgáltatásoknak köszönhetoen.


A3-as síkágyas szkenner: Dokumentumszkennelés A3-as méretig

Minoségi eredmény: Kiváló minoségu CCD technológia

Nincs bemelegedési ido: ReadyScan LED az azonnali szkenneléshez

Hálózatkész: beépített hálózaticsatlakozó-panel

Környezetbarát: ENERGY STAR-minosítés *


A készüléket kifejezetten a dokumentumok kézi adagolásához alakítottuk ki, ezért különleges szkennelési igényekhez ideális, például kötött, valamint vastag és sérülékeny dokumentumok szkenneléséhez. A szkenner egyszeruen integrálható szakmai alkalmazásokba a TWAIN-, ISIS- és WIA-támogatásnak, valamint a Document Capture Pro csatlakozóknak köszönhetoen.

A CCD technológia innovatív képkezelési szolgáltatásai, például a könyvgerinc-korrekció és az Epson Scan által biztosított színkihagyás és színjavítás funkciók kiváló minoségu eredményt biztosítanak. A Document Capture Pro ezenfelül gyakorlatilag bármely dokumentumtároló vagy dokumentumkezelo rendszerben leegyszerusíti a beolvasott adat kezelését az adat átalakítását és terjesztését megelozoen.

A szkenner és funkciói a külön megvásárolható hálózaticsatlakozó-panel segítségével több felhasználó között is megoszthatók. A hálózaticsatlakozó-panel és a Document Capture Pro megoldásai lehetové teszik a felhasználók számára, hogy kihasználják az azonnali lapolvasási funkciók elonyeit, valamint a lapolvasási funkciók testre szabhatóságát, például a ?szkennelés e-mailbe? vagy a ?szkennelés Microsoft SharePoint helyre? muveleteket is. E funkcióknak hála a bonyolult feladatok is könnyedén elvégezhetok.

Az Epson ReadyScan LED technológia nullára redukálja a felmelegedési idot, garantált higanymentességet biztosít, és csökkenti az áramfogyasztást. A fenti tényezok és az ENERGY STAR-minosítés* együtt környezetbarát készüléket biztosítanak.


* Szkennelés e-mailbe, FTP-re, SharePointba, nyomtatóra, webes mappába, hálózati mappába, Google Docsba