Kezdo oldal MARKER INFORMATIKA KFT.
 
Információ: (+361) 459-6070
Szaküzletünkben bankkártyával is fizethet!

Lézernyomtatók, fénymásolók
Szkennerek, lapolvasók, projektorok és kiegészítoik
Tintasugaras nyomtatók, fotónyomtatók, nagyformátumú nyomtatók
Tintapatronok, lézertonerek minden nyomtatótípushoz
  EPSON Workforce DS-30

hordozható üzleti szkenner

A termék forgalmazása megszűnt!

szkenner árlista

Könnyu, A4-es lapadagolós üzleti szkenner az egyszeru és hatékony mobil dokumentumkezelésért


Letöltheto muszaki adatlap


A Workforce DS-30 az Epson elso mobil üzleti szkennere, amely a piacon az egyik legkönnyebb készülék. A sokat utazó üzletemberek számára lehetové teszi a dokumentumok gyors és hatékony kezelését, akár út közben is. Ha olyan papíralapú dokumentumok, mint pl. névjegykártyák vagy kitöltött urlapok szkennelésére vagy tárolására van szükség, a DS-30 készülék ezt könnyedén megoldja.


Hordozható:

az egyik legkönnyebb készülékként, csupán 325 gramm súllyal és kis méretekkel rendelkezik, ezért bárhová könnyedén elviheto. A készülék USB 2.0 csatlakozóval is fel van szerelve, a gyors és kényelmes munkavégzés érdekében.

Egyszeruen használható:

a készülék használatához nincs szükség különleges szakértelemre, a felhasználói felület kezelése könnyen átlátható és gyorsan elsajátítható, ezért a sokoldalú DS-30 szkenner a kezdoktol a tapasztalt felhasználókig bárkinek megfelelo.

Fejlett képalkotási funkciók:

az EpsonScan szoftver olyan szélesköru funkciókat biztosít, mint a keresheto PDF, RGB színes dropout, automatikus doléskorrekció, automatikus lapméret-érzékelés, védett PDF, szövegjavítás, automatikus elforgatás és lyukfoltok eltávolítása. Az Abbyy Fine Reader szoftver optikai karakterfelismerést és Presto! szoftvert is kínál. A BizCard 5 pedig megkönnyíti a névjegykártya-kezelést.

Dokumentumkezelo-szoftver:

a weboldalról ingyenesen letöltheto Epson Document Capture Pro szoftverrel a DS-30 zökkenomentesen beillesztheto a vállalkozások munkafolyamataiba a Windows operációs rendszert használó leggyakoribb dokumentumkezelo rendszereken keresztül. A készülék nemcsak szkennelésre használható. A Document Capture Pro szoftvernek köszönhetoen a DS-30 több funkciót is kínál, beleértve a szkennelés felhobe vagy e-mailbe, szkennelés SharePointba funkciókat, valamint több dokumentum képkezelo funkciót, mint a vonalkódfelismerés és a zónák szerinti OCR-A / B támogatást.