MARKER INFORMATIKA KFT.

Információ: (+361) 459-6070 Megrendelés leadása

EPSON Workforce DS-1630 A4 síkágyas dokumentumszkenner, automata lapadagolóvalLetölthető adatlap

A síkágyas lapolvasó és az 50 oldalas ADF egyesítése teszi lehetővé a kihívást jelentő dokumentumok széles körű szkennelését, beleértve könyveket, kötött dokumentumokat, útleveleket és érzékeny cikkeket, miközben gyorsan és egyszerűen szkennelhet nagy mennyiségű irodai dokumentumot. A kis helyigényének köszönhetően egyszerűen helyezhető el recepción és ügyfélkapcsolati környezetben, valamint irodai munkacsoportokban egyaránt.
 
Intelligens tulajdonságok
Okos szín- és képbeállítási funkciók - az Epson képfeldolgozási technológiája: automatikus kivágás, dőléskorrekció, üreslap-eltávolítás és háttér-eltávolítás. A hosszúdokumentum-üzemmóddal több mint három méter (3048 mm) hosszú lapot olvashat be (csak egyoldalas)Fokozza az irodai hatékonyságot
Fokozza az irodai hatékonyságot 25 lapos szkennelési sebességével kategóriájában az egyik leggyorsabb. Az USB 3.0 csatlakoztathatósággal nincs megállás szkennelés közben, még 300 dpi felbontásnál sem. A kétoldalas beolvasás mindkét oldal beolvasásánál lehetőséget ad a nagyobb kényelemre. A választható hálózati panellel készítsen akár 30 feladatot, és szkenneljen közvetlenül a szerverekre, felhőszolgáltatásokba és a Microsoft SharePoint-ba. A mellékelt Epson-szoftver kétképes kimenetet tesz lehetővé; egy beolvasott dokumentumot egyszerre két célhelyre küldhet el. A DS-1630 támogatja az egyszerű, egyérintéses szkennelést mappákba, e-mailekbe, internetes tárhelyekre2 és további lehetőségekbe is.

 

Kategóriájában a legkisebb helyigényű eszköz

Egyszerűen elhelyezhető front és back office környezetben is.

Széleskörű dokumentumok szkennelése

Akár könyvek, útlevelek, kötött dokumentumok vagy sérülékeny anyagok

Intelligens szín és képbeállítás

Automatikus vágás, dőléskorrekció, üres lap és háttéreltávolítás

Kategóriájában az egyik leggyorsabb

25 lap/perc szkennelési sebesség

USB 3.0 csatlakoztatás

Nincs megállás szkennelés közben, még 300 dpi felbontásnál sem.