Kezdő oldal MARKER INFORMATIKA KFT.
 
Információ: (+361) 459-6070
Szaküzletünkben bankkártyával is fizethet!

Lézernyomtatók, fénymásolók
Szkennerek, lapolvasók, projektorok és kiegészítőik
Tintasugaras nyomtatók, fotónyomtatók, nagyformátumú nyomtatók
Tintapatronok, lézertonerek minden nyomtatótípushoz
  

Epson WorkForce Aculaser M200

fekete - fehér LED-es, nyomtató sorozat
DN vagy DW


AL M200DN letölthető adatlap

AL M200DW letölthető adatlap


Az Epson WorkForce AL-M200 LED nyomtatót két oldalas nyomtatás, nagy nyomtatási sebesség és a nagy teljesítményű nyomtatáshoz szükséges nagy terhelhetőség jellemzi. A kategóriájában az egyik legalacsonyabb fenntartási költséggel (TCOs) ez a modell megfizethető megoldást kínál a kis irodák, és az otthoni irodai felhasználók számára.

A WorkForce AL-M200DN hálózathoz az AL-M200DW vezeték nélküli hálózathoz csatlakoztatható és megosztható egy kis munkacsoporton belül, de kis méretének köszönhetően egy felhasználó asztalán is elfér. Behúzható papírtálcával is rendelkezik, mely felhajtható, ha a nyomtató nincs használatban.

Az Epson WorkForce AL-M200 festékkazettáját könnyű cserélni. A felhasználó csak behelyezi a kazettát a festékkazetta-foglalatba és elfordítja a rögzítéshez. Nincs rendetlenség, nincs probléma.

Ezenkívül a felhasználók az irodán belül bárhonnan nyomtathatnak és oszthatnak meg tartalmat az Epson iPrint nyomtatási alkalmazás segítségével. A könnyen használható alkalmazás lehetővé teszi a vezeték nélküli nyomtatást okostelefonról és táblagépről*1.

A WorkForce AL-M200 nyomtatóval a vállalkozás időkiesés nélkül a munkára tud koncentrálni, hiszen a készülék nagy teljesítményű, és felhasználóbarát funkciói biztonságot és hatékonyságot nyújtanak.


Kedvező ár: Kategóriájában a legkisebb fenntartási költség

Nagy teljesítmény: 30 oldal/perc*2 és 30 000 oldalas terhelhetőség

Gazdaságos: Kétoldalas nyomtatás alapkiépítésben

Felhasználóbarát: Könnyen cserélhető festékkazetta

Epson iPrint*1: Nyomtatás okostelefonról és táblagépről

1. Az Epson iPrint funkciót használó nyomtatóknak és az okostelefonnak vagy a táblagépnek azonos alhálózaton kell lennie. További információkért, valamint a támogatott nyelvek és eszközök listájáért látogasson el a www.epsonconnect.eu weboldalra

2. Az ISO/IEC 24734 szabványnak megfelelően, az alapértelmezett egyoldalas / kétoldalas nyomtatásra vonatkozó Office Category Test által meghatározott átlagos ESAT / FSOT. További információkért látogasson el a www.epson.eu/testing weboldalra.