MARKER INFORMATIKA KFT.

Információ: (+361) 459-6070 Email küldése

EPSON Workforce 100W


Letölthető adatlap

Ez az a hordozható nyomtató, amit már régóta keres. Az Epson legelső A4-es hordozható nyomtatója nagyszerű választás az olyan szakemberek számára, akik számlákat, szerződéseket és egyéb dokumentumokat nyomtatnak – az irodától távol. A kis méretű és könnyű tintasugaras nyomtatót a következőkkel szereltük fel: beépített akkumulátor, LCD kijelző, Wi-Fi és Wi-Fi Direct csatlakoztatás, továbbá kompatibilis az Apple AirPrint**, a Google Cloud Print és az Epson iPrint*** alkalmazásokkal.
 
Hordozható nyomtatás
A világ legkisebb és legkönnyebb vezeték nélküli A4-es tintasugaras nyomtatója*, azaz a WF-100W beépített akkumulátorral rendelkezik, amit bárhol feltölthet az USB használatával. Kis és kompakt kialakításának köszönhetően méretei csupán 309 x 154 x 61 mm, súlya pedig mindössze 1,6 kg. A vezeték nélküli csatlakoztatási funkció miatt a WF-100W egyetlen kábelt sem igényel, így problémamentesen használható az ügyfél otthonában, illetve járművében is.


Kényelmes
Az Apple AirPrint** és a Google Cloud Print alkalmazásokkal való kompatibilitása miatt a WF-100W képes a vezeték nélküli nyomtatásra, továbbá az Epson Connect előnyeit is élvezi. A vezeték nélküli nyomtatást a legtöbb táblagépen és okostelefonon lehetővé tevő Epson iPrint*** alkalmazáshoz hasonlóan az Epson Connect tartalmazza az Email Print funkciót is, ami azt jelenti, hogy a világon bárhonnan nyomtathat az eszközzel***.

Kiváló minőség
A nyomtató minősége a lenyomatok minőségében tükröződik. Valójában ez az egyetlen olyan hordozható nyomtató, amelynél pigmenttinta biztosítja a tartós, kenődésmentes eredményt.

Hatékony
A WF-100W ISO nyomtatási sebessége fekete-fehér nyomtatás esetében 7 lap/perc, míg színes nyomtatás esetében 4 lap/perc****, tintakapacitása pedig akár 250 oldal fekete-fehér módban, míg színes módban akár 200 oldal*****. A 3,7 cm-es LCD kijelzőnek köszönhetően a Wi-Fi-csatlakozást számítógép használata nélkül végezheti el, illetve egyszerűen ellenőrizheti a tintatartályok szintjét.

 

Hordozható nyomtatás

Könnyű kompakt kialakítás

 

Újratölthető akkumulátor

Csatlakoztassa bármilyen USB porthoz, vagy töltse fel a csomagban található AC adapterrel

Wifi és Wifi direkt

Vezeték nélkül nyomtatás bárhonnan

Minőségi eredmények

A pigmenttinta biztosítja a lehető legjobb eredményeket

Felhasználóbarát

Problémamentes működés, egyszerű beállítás