Kezdő oldal MARKER INFORMATIKA KFT.
 
Információ: (+361) 459-6070
Szaküzletünkben bankkártyával is fizethet!

Lézernyomtatók, fénymásolók
Szkennerek, lapolvasók, projektorok és kiegészítőik
Tintasugaras nyomtatók, fotónyomtatók, nagyformátumú nyomtatók
Tintapatronok, lézertonerek minden nyomtatótípushoz
  

Epson Perfection V550 Photo szkenner

A fotószkenner, amely a régi, kifakult fényképeket, filmeket és diákat gyorsan éles, kristálytiszta digitális képekké alakítja.

Epson Perfection V550 photo scanner

 

 

Gyors, kiváló minőségű beolvasás

Az Epson Matrix CCD technológiának és a 6400 dpi felbontásnak köszönhetően minden részletet valósághűen rögzít. A gyors, energiatakarékos Epson ReadyScan LED technológiával szinte nincs is bemelegedési idő, azonnal elkezdheti a fényképek és filmek beolvasását.

Régi fotók helyreállítása

A Digital ICE technológiával a sérült film digitálisan javítható, anélkül, hogy szükség lenne az időrabló retusálás használatára. A hibák, karcok és ujjlenyomatok automatikusan eltávolításra kerülnek a beolvasott filmről. Továbbá az Epson Easy Photo Fix helyreállítja a kifakult színeket, eltávolítja a porfoltokat és beállítja az ellenfényt, hogy újra életre keltse a régi fényképeket.

Negatívok digitalizálása

A beépített átvilágító egység lehetővé teszi két 35 mm-es filmszalag (12 képkocka) vagy négy 35 mm-es keretes dia beolvasását egyszerre, és a közepes formátumú filmeket is támogatja. Az ArcSoft® Scan 'n' Stitch Deluxe™ szoftverrel1 A2-es méretű oldalakat is beolvashat, mint például nagy fényképek, újságcikkek, poszterek, stb.

Beolvasás felhőalapú tárhelyekre

Az Epson Easy Photo Scan lehetővé teszi a közvetlen beolvasást a kiválasztott közösségi média és képmegosztó oldalakra, vagy más felhő-alapú szolgáltatásokba. Szinte bárhonnan elérheti a fényképeket, és megoszthatja azokat barátaival és családjával.

Energiatakarékos

A szinte bemelegedési idő nélkül és kis energiafogyasztással dolgozó fotószkenner segíthet csökkenteni az energiaszámlát és a környezetre gyakorolt hatást.Kiváló minőségű beolvasás
6400 dpi optikai felbontás
Digital ICE®
Régi, sérült filmek helyreállítása
Szkennelés felhőbe
Fényképek közvetlen feltöltése
Átvilágító egység
Film, dia és közepes formátumú film
Gyors üzembe helyezés
ReadyScan LED-technológia