MARKER INFORMATIKA KFT.

Információ: (+361) 459-6070 Email küldése

EPSON FX-890 II  gyors mátrixnyomtatóLetölthető adatlap

A nagy mennyiségű nyomtatást támogató, alacsony TCO-mutatóval rendelkező 80 oszlopos FX-890II mátrixnyomtató kialakításának köszönhetően gyors, megbízható hálózati nyomtatásra képes. A korszerű, új formatervezés és a kisebb helyigény megkönnyíti a készülékváltást, amellett, hogy az eddig példátlan rugalmasság jegyében új funkciók széles választékával bővíti az eszköztárat.
 

Piacvezető nyomtatási sebesség-értékek*
Az Epson kiforrott és rendkívül megbízható mátrixtechnológiájának köszönhetően ezek az új nyomtatók 25%-kal, 25 000 üzemórára javítják a meghibásodásmentes átlagos üzemidőt, ezzel ideálisak kihívást jelentő körülmények között és olyan helyeken, ahol nehezen valósítható meg a rendszeres karbantartás.


Kiemelkedő megbízhatóság
Az FX-890II nyomtató másodpercenként 735 karakterre növeli az USD (Ultra Speed Draft) sebességet hüvelyenkénti 12 karakteres felbontás mellett, ami kézzel fogható változást eredményez nagy mennyiségű sorozatok, például a készletjelentések, illetve a nagy példányszámban készített számlák és szállítási dokumentumok nyomtatása esetén.


Kisebb helyigény
Az Epson új mátrixnyomtató-családjára átdolgozott kialakítás és kisebb helyigény jellemző – a készülékek mélysége már csupán 320 mm –, ami megkönnyíti a nyomtatók elhelyezését az üzleti környezetben.

 

Piacvezető sebességi értékek

Nagy mennyiségű nyomtatási sorozatok elkészítése az eddigieknél is gyorsabban

Rendkívül alacsony költségek

Olcsó, időtálló kellékanyagok és alacsony energiafogyasztás

Kiemelkedő megbízhatóság

25%-os növekedéssel 25 000 üzemórára javított üzemidő

Kisebb helyigény

Egyszerű elhelyezést tesz lehetővé az üzleti környezetben

Energy Star követelmény teljesítése

A lehető legjobb energiahatékonyság biztosítása érdekében