MARKER INFORMATIKA KFT.

Információ: (+361) 459-6070 Megrendelés leadása

EPSON Fastfoto  FF680W fotó és dokumentumszkenner automata lapadagolóvalLetölthető adatlap

Szkenneljen gyorsan, javítson fel és osszon meg rengeteg fényképet csupán néhány kattintással ezzel a könnyen használható, automatikus adagolóval, beépített szoftverrel és Wi-Fi-vel ellátott szkenner segítségével.

Az értékes családi fényképek ne poros dobozok mélyén kallódjanak el. Megérdemlik, hogy megossza őket családjával és barátaival. Íme a gyors és problémamentes megoldás: a FastFoto FF-680W beépített szoftverrel. Ez a Wi-Fi-vel ellátott szkenner a legnagyobb családi fényképgyűjteményt is képes gyorsan digitalizálni az automatikus adagoló segítségével. Lenyűgöző automatizált funkcióinak köszönhetően fényképeit néhány kattintással javíthatja fel a megosztáshoz
 
Gyors és hatékony

Előhívott fényképei digitalizálása nem kell, hogy bonyolult és időigényes legyen: az automatikus adagoló akár 30 fényképet tud szkennelni 30 másodperc alatt*. Normál, négyszög alakú, panoráma és instant képek szkennelése 9x13 cm-es mérettől akár 21x91 cm-es (panoráma) méretig. Segítségére lesz, hogy a készülék tudja, mikor szkennelje egy fénykép hátulját, így nem vesznek el a kézzel ráírt gondolatok.

Többezer fénykép gyors és egyszerű feldolgozása

A kézi fényképszerkesztési lehetőség mellett számos lenyűgöző, automatikus funkció közül választhat, hogy megosztásra kész fényképeket készíthessen. Ide tartozik a vágás, elforgatás, színvisszaállítás a kifakult fényképeknél, valamint a fényerő, kontraszt és szín feljavítása. Arra is van lehetőség, hogy automatikusan mentse mind a feljavított, mind az eredeti változatot, így szükség esetén egy érintetlen példánya is lesz.

Egyszerű fájlmegosztás és fájltárolás

Válasszon igényeinek megfelelő fájltípust: kicsi és egyszerűen megosztható JPEG-képeket vagy nagy TIFF-képeket a legjobb képminőségért. A FastFoto szoftver segítségével megoszthatja képeit e-mailben, továbbá feltöltheti őket automatikusan felhőalapú szolgáltatásokba, mint pl. a Dropbox és a Google Drive**.

Sokoldalú

Képes egyoldalas vagy kétoldalas dokumentumokat 45 oldal/perc*** sebességgel archiválni, függőleges tájolással A4-es méretig, beleértve a panorámaképeket. Az OCR-szoftvernek köszönhetően a beszkennelt dokumentumok szerkeszthetők Wordben vagy Excelben, a PDF-ek pedig kereshetők.


 

Gyors szkenner automatikus adagolóval

Akár 30 fénykép szkennelése 30 másodperc alatt*

Nagy mennyiségű fényképek javítása

Automatikus vágás, elforgatás, színfeljavítás, valamint kontraszt

Az alkalmazáshoz megfelelő fájlméret

Megosztható JPEG-képek vagy nagy TIFF-képek létrehozása a legjobb képminőségért

Fényképek online megosztása egyszerűen

Automatikus feltöltés beállítása a Dropbox és Google Drive szolgáltatásokba

Különböző formák és méretek szkennelése

Fényképek készítése 9x13cm-től akár 21x91 cm-ig