MARKER INFORMATIKA KFT.

Információ: (+361) 459-6070 Megrendelés leadása

EPSON Expression XP-15000HD A3+ fotónyomtató

Letölthető adatlap

Készítsen otthonában professzionális fotókat akár A3+ méretben ezzel a kompakt és stílusos fotónyomtatóval. A vörös és szürke színt is magában foglaló, hat színkomponensű Claria Photo HD tintáknak köszönhetően részletgazdag, természetes és káprázatos nyomatokat készíthet. Az XP-15000 LCD kijelzővel rendelkezik, és a mobil nyomtatási lehetőségek széles skáláját kínálja.
 
Továbbfejlesztett tinták
Nyomtasson tartós, professzionális, fényes fotókat a Claria Photo HD tintakészlettel. A hat tintából álló készlet tartalmazza a szürke színt kiváló minőségű, finomabb színátmenettel rendelkező fekete-fehér nyomatok készítéséhez, valamint a vöröset, hogy a szélesebb színtérnek köszönhetően élénk és valósághű színek szülessenek.

Kompakt, mégis funkcióban gazdag

A meglepően kompakt kialakítású XP-15000 kis helyigénnyel rendelkezik, mégis lehetővé teszi A3+ fotók nyomtatását. Emellett stílusos kialakítású: minden szögből nagyszerűen mutat.

Nyomtasson bármikor, bárhonnan

A fényképek és dokumentumok nyomtatása útközben is egyszerű; csak töltse le az ingyenes Epson iPrint alkalmazást, máris nyomtathat vezeték nélkül okoseszközéről. Az ingyenes Epson Creative Print alkalmazás segítségével közvetlenül a Facebookról is nyomtathat fényképeket, létrehozhat egyedi üdvözlőlapokat, és kifestőkönyvet készíthet fényképeiből – hogy néhányat említsünk a számos lehetőség közül. Az Epson Email Print segítségével a világ szinte bármely pontjáról nyomtathat úgy, hogy elküldi a fájlokat e-mailben a nyomtató e-mail címére.

Rugalmas
Nyomtasson vezeték nélküli hálózat használatával vagy anélkül a Wi-Fi vagy a Wi-Fi Direct szolgáltatás segítségével. Az Ethernet segítségével pedig vezetékes hálózaton keresztül nyomtathat. Továbbá egy nyomtatási feladat érkezésekor az automatikus bekapcsolás funkció működésbe hozza a nyomtatót és automatikusan kinyitja a kimeneti tálcát.

Sokoldalú
Az elöltöltős papírtálca A4-es méretig használható, a hátsó papíradagolás segítségével pedig A3+ méretig, vastagabb nyomathordozókra is nyomtathat. Készíthet A4-es méretű kétoldalas nyomatokat is, valamint arra alkalmas CD és DVD lemezekre is nyomtathat.

 

Kompakt és stílusos A3+ fotónyomtató

Kis helyigényű és minden szögből nagyszerűen mutat

Professzionális fotók

Claria Photo HD tintakészlet vörös és szürke színekkel

Rugalmas

Wi-Fi és egyszerűen használható mobil nyomtatás

Sokoldalú

A4-es kétoldalas és CD/DVD nyomtatás

Kényelmes

Elülső és hátsó papírtálcák