MARKER INFORMATIKA KFT.

Információ: (+361) 459-6070 Email küldése

EPSON Expression Premium XP-6000 tintasugaras másoló, fotónyomtató CD-DVD nyomtatási lehetőséggelMűszaki adatlap

Felejtse el a kompromisszumokat; az XP-6000 kompakt és stílusos multifunkciós nyomtató segítségével kiváló minőségű fényképeket és szöveges dokumentumokat nyomtathat. Emellett a készülék gazdaságos is, hiszen színenként cserélhető tintapatronokat használ, így csak az elhasznált színt kell kicserélnie. És ha az asztali számítógépétől távol szeretne nyomtatni, számos mobil nyomtatási lehetőség áll rendelkezésére.
Két világ előnyeinek ötvözete


Stílus és forma
Az ormótlan technikai eszközök kora véget ért; ez a multifunkciós nyomtató minden szögből nagyszerűen mutat. Bárhová elhelyezheti, a szerény helyigény miatt a lehető legkevesebb helyet foglalja el.

Mindkét világból a legjobb
Gyönyörködjön kedvére az öt színkomponensű Claria Premium festék- és pigmentalapú tintakészletnek köszönhető kiváló minőségű fotók és az éles szöveges dokumentumok szépségében. Élénk színű, kristálytiszta fényképeket készíthet, a fekete színek pedig igazán mélyek és gazdagok lesznek a Claria Premiumhoz hozzáadott fotófekete tintapatronnak köszönhetően. Emellett a készülék gazdaságos is, hiszen színenként cserélhető tintapatronokat használ, így csak az elhasznált színt kell kicserélnie.

Mobil nyomtatás
A fényképek és dokumentumok nyomtatása útközben is egyszerű; csak töltse le az ingyenes Epson iPrint alkalmazást*, és máris nyomtathat és szkennelhet vezeték nélkül az okoseszközéről. Az ingyenes Epson Creative Print* alkalmazás segítségével közvetlenül a Facebookról is nyomtathat fényképeket, létrehozhat egyedi üdvözlőlapokat, és kifestőkönyvet készíthet fényképeiből - hogy néhányat említsünk a számos lehetőség közül. Az Epson Email Print segítségével a világ szinte bármely pontjáról nyomtathat úgy, hogy a fájlokat e-mailben közvetlenül a nyomtató saját e-mail címére küldi el*.

Problémamentesítő funkciók
Az XP-6000 készülékkel számítógép nélkül is egyszerűen nyomtathat; a fotók közvetlen kinyomtatását segíti a 6,1 cm-es LCD kijelző és a memóriakártya-foglalat. Időt és papírt takaríthat meg a két papírtálcának és a gyors, kétoldalas A4-es nyomtatásnak köszönhetően. Arra alkalmas CD és DVD lemezre is nyomtathat.

Kompakt multifunkciós nyomtató Wi-Fi kapcsolattal:

Nyomtatás, szkennelés és másolás

Mobil nyomtatás:

Nyomtatás és szkennelés szinte bárhonnan*

Wi-Fi és Wi-Fi Direct:

Vezeték nélküli nyomtatás hálózattal vagy hálózat nélkül

Két elöltöltős papírtálca:

Egy az A4-es papírhoz és egy a fotópapírhoz

6,1 cm-es LCD kijelző:

Fotók szkennelése, másolása és nyomtatása közvetlenül a memóriakártyáról