MARKER INFORMATIKA KFT.

Információ: (+361) 459-6070 Megrendelés leadása

EPSON Expression 12000 XL Pro A3 síkágyas dokumentumszkenner diafeltéttelLetölthető adatlap

Az Expression 12000XL Pro egy nagy felbontású A3-as szkenner, amely megfelel a legkiválóbb grafikai alkalmazások követelményeinek. Az Epson Scan fejlett képalkotó funkciókkal, LED fényforrással és kiváló minőségű SilverFast Ai 8.8 képfeldolgozási funkciókkal rendelkező grafikai szkenner kitűnő képreprodukciót biztosít.
 
Éles és pontos reprodukció
Köszönhetően az Expression 12000XL Pro kategóriavezető beolvasási technológiájának, a felhasználók kivételesen jó minőségű képreprodukciót érhetnek el, akár A3-as formátumban is. A könnyen használható Epson Scan funkció automatikus és professzionális beállítási módokkal is működik, lehetővé téve a felhasználóknak a beolvasási minőség optimalizálását.
Az Expression 12000XL Pro 3,8 DMax optikai sűrűsége és 48 bites színmélysége éles és pontos beolvasást biztosít a lehető legszélesebb színskálán, még a sötétebb területeken is. Ezenkívül a 2400 x 4800 dpi felbontás és a hihetetlenül pontos Micro Step Drive technológia kivételes tisztasággal teszi lehetővé a felhasználóknak még a legapróbb részletek rögzítését is.


Élesítse és szerkessze a beszkennelt anyagokat
A mellékelt szoftvercsomag és a képalkotó technológia együtt teszik lehetővé az Expression 12000XL Pro szkennernek, hogy számos feladatot könnyen és hatékonyan tudjon elvégezni. Az Epson Scan hasznos funkciókkal rendelkezik a por okozta képzaj eltávolítására és a szemcsézettség csökkentésére a képek finomítása érdekében. A SilverFast Ai 8.8 képfeldolgozási funkcióival segít még közelebb jutni a tökéletes képreprodukcióhoz.

Nyomathordozók széles választékának szkennelése, filmnegatívoké is
Az opcionális átvilágító egység professzionális módon teszi lehetővé a felhasználóknak átvilágítható anyagok, például negatív vagy pozitív filmek és diák beolvasását. .

 

A3 méretű grafikai szkenner

Professzionális eredmények akár A3-as formátumban

Kitűnő minőség

2400 x 4800 dpi felbontás

Kiemelkedő precízitás

Micro Step Drive technológia

Kitűnő szoftver

Silverfast Ai 8.8

Átvilágítóegység mellékelve

Átvilágító egység diák szkenneléséhez