MARKER INFORMATIKA KFT.

Információ: (+361) 459-6070 Megrendelés leadása

EPSON Ecotank M3170  külső tartályos fekete-fehér tintasugaras másoló + FAX


Letölthető adatlap

Élvezze ki az alacsony költségű üzleti nyomtatás, a magas fokú megbízhatóság és a minimális felhasználói beavatkozás előnyeit ezzel a háromfunkciós tintatartályos rendszerrel rendelkező nyomtatóval. 6,1 cm -es színes érintőkijelzővel felszerelt.

Az új fekete-fehér EcoTank üzleti MFP készülékrendkívül alacsony teljes üzemeltetési költséggel, felhasználóbarát elegáns és kompakt kialakítással.
Akár 11 000 oldal nyomtatása a mellékelt tintatartállyal, a két palack lehetővé teszi a problémamentes és egyszerű újratöltést. Az USB, Ethernet, wi-fi csatlakoztathatóság, a gyors 20 lap/perces nyomtatási sebesség és a kétoldalas nyomtatás segítségével növelheti a teljesítményt.

Pénzt takaríthat meg
A nagy tintakapacitás az Epson gazdaságos tintasugaras nyomtatási technológiájával ötvözve alacsony teljes üzemeltetési költséget és versenyképes lapköltséget eredményez.


Gazdaságos nyomtatási költség
Noha az utántöltésekre ritkán van szükség, a csere festék-palackokkal több mint 90% -ot spórolhat meg az oldalköltségen

Fejlett üzleti funkciók
Tapasztalja meg a PrecisionCore nyomtatófejet, amely a sebességéről, minőségéről, megbízhatóságáról és hatékonyságáról híres. Takarítson meg papírt automatikus kétoldalas nyomtatással, és minimalizálja az ismétlődő feladatokat az automatikus lapadagolóval (ADF) és a 250 lapos tálcával.

Sokrétű csatlakoztathatóság
ÉNyomtasson bárhonnan az irodában, Wi-Fi csatlakozással és az Epson ingyenes mobil nyomtatási alkalmazásaival. Használja az Ethernet hálózatot a gyors és kiváló minőségű kapcsolathoz

Alacsony teljes üzemeltetési költség és energiafelhasználás

Tartsa a nyomtatási költségeket nagyon alacsonyan

Nagy tintakapacitás

Nyomtasson akár 11 000 oldalt a mellékelt tintával

Időmegtakarítás

Nyomtatás, szkennelés, másolás, faxolás

Üzleti célokra tervezve

Kétoldalas nyomtatás és PCL támogatás

Egyszerű csatlakoztathatóság

USB, vezetékes és vezetéknélküli (Wi-Fi) csatlakozások