MARKER INFORMATIKA KFT.

Információ: (+361) 459-6070 Megrendelés leadása

EPSON Ecotank M1170  külső tartályos fekete-fehér tintasugaras nyomtató

Epson Ecotank M1180 fekete-fehér irodai nyomtató

Letölthető adatlap

Könnyen kezelhető, alacsony teljes üzemeltetési költségű EcoTank nyomtató akár 11 000 oldal nyomtatásához elegendő tintával, Wi-Fi-, USB- és Ethernet-csatlakoztathatósággal és három év garanciával*.

Wi-Fi csatlakoztathatósággal rendelkező, fekete-fehér EcoTank üzleti nyomtató rendkívül alacsony teljes üzemeltetési költséggel (TCO-mutatóval), felhasználóbarát elegáns és kompakt kialakítással. Akár 11 000 oldal nyomtatása a mellékelt tintatartállyal, a palack lehetővé teszi a problémamentes és egyszerű újratöltést. A Wi-Fi-, USB- és Ethernet-csatlakoztathatóság, a PCL támogatás és a gyors, hat másodperces FPOT (az első oldal elkészülésének ideje) segítségével növelheti a teljesítményt.

Pénzt takaríthat meg
A nagy tintakapacitás az Epson gazdaságos tintasugaras nyomtatási technológiájával ötvözve alacsony teljes üzemeltetési költséget és versenyképes lapköltséget eredményez.


Időmegtakarítás
A megbízható és tintapatron nélküli nyomtató továbbfejlesztett tintafeltöltő rendszerrel rendelkezik, a tintapalackok használata egyszerű, így a beavatkozások száma minimálisra csökken. A tintatartály a nyomtató elülső részén helyezkedik el, így az új kialakítás kompakt, az utántöltéshez egyszerűen hozzá lehet férni, és a tinták szintje tisztán látszódik. A gyors, hat másodperces első oldal elkészülési idő (FPOT) alvó üzemmódból és a 20 lap/perces nyomtatási sebesség hozzájárul ahhoz, hogy sose kelljen a nyomtatóra várnia.

Energiamegtakarítás
A lézerrel ellentétben a tintasugaras nyomtatási technológiánk nem termel hőt a nyomtatási folyamat során, így kevés energiát fogyaszt és használatával csökkenthető a villanyszámlánk.

Üzleti funkciók
A Wi-Fi-, Ethernet- és USB-csatlakoztathatóság, valamint az alacsony helyigény azt eredményezi, hogy egyszerű elhelyezni íróasztalon és a felhasználó számítógépéhez vagy laptopjához csatlakoztatni.

Alacsony teljes üzemeltetési költség és energiafelhasználás

Tartsa a nyomtatási költségeket nagyon alacsonyan

Nagy tintakapacitás

Nyomtasson akár 11 000 oldalt a mellékelt tintával

Időmegtakarítás

Gyors első oldal elkészülési idő

Üzleti célokra tervezve

Kétoldalas nyomtatás és PCL támogatás

Egyszerű csatlakoztathatóság

Wi-Fi, USB és Ethernet