MARKER INFORMATIKA KFT.

Információ: (+361) 459-6070 Megrendelés leadása

EPSON Ecotank L8180 A3+ külső tartályos fotónyomtató és tintasugaras másoló


Letölthető adatlap

Nyomtasson kiváló fényképeket akár A3+ - os méretben ezzel a kreativitás rajongóinak szánt, 6 színes, vezeték nélküli többfunkciós nyomtatóval

Hatszínű tintarendszer
Ötutas nyomathordozó-kezelés
Rendkívül alacsony költségű A4-es nyomtatás

Engedje szabadjára kreativitását lenyűgöző A4-es fényképekkel és dokumentumokkal, hihetetlenül alacsony lapköltség mellett. Nyomtasson, másoljon és szkenneljen könnyedén a lenyűgöző, 10,9 cm-es színes érintőképernyő használatával, az 5 utas nyomathordozó-kezeléssel és az innovatív, 6 színű tintarendszerrel. Nincsenek cserélendő patronok, csak rugalmas csatlakoztatási lehetőségek – ez a tökéletes nyomtató egy modern, művészetbarát család számára.

Hatszínű tintarendszer

Az Epson Claria ET Premium tinták az új szürke tintának köszönhetően kiváló minőségű, tartós, akár A3+ - os méretű fotókat, valamint kiváló fekete-fehér nyomatokat biztosítanak. A fekete pigment tinta ideális a szövegek normál papírra történő, kiváló minőségű nyomtatásához.

Pénzt és időt takaríthat meg

Ez a gazdaságos nyomtató lehetővé teszi akár 2300 kiváló minőségű fénykép kinyomtatását egyetlen tintapalack készlettel1. A palackok és tartályok egyszerűen használhatók, így nem jelenthet problémát, ha elérkezik az utántöltés ideje.

Modern rugalmasság

Wi-Fi, Wi-Fi Direct és Ethernet-kapcsolat segítségével könnyedén integrálhatja a nyomtatót meglévő otthoni környezetébe. A 10,9 cm-es színes érintőképernyőn SD-kártyáról és USB-meghajtóról is nyomtathat.

Művészeti nyomathordozókkal is kompatibilis


Az L8180 fotó-, valamint A4-es méretű elülső papírtálcákkal rendelkezik, továbbá közvetlenül képes nyomtatni az arra alkalmas CD/DVD lemezekre is. A hátsó tálcáról a nyomtató speciális nyomathordozók, így kézműves papírok és kartonok behúzására is képes, miközben az A3+ - os egyenes papíradagolásnak köszönhetően akár 1,3 mm vastag és 2 m hosszú nyomathordozóra is tud nyomtatni!

EPSON Smart Panel alkalmazás

Ez a felhasználóbarát alkalmazás lehetővé teszi a nyomtató teljes körű vezérlését egy okoseszköz használatával. Nyomtasson fényképeket, másoljon dokumentumokat, állítsa be nyomtatóját vagy végezzen hibaelhárító műveleteket, és engedje szabadjára kreativitását a művészsablonok széles választékával.

Hő nélküli technológia

A Micro Piezo hőmentes technológiával működő nyomtatókkal folyamatosan élvezheti a nagy sebességű nyomtatás előnyeit, miközben jelentősen csökken az energiafogyasztás, így időt és pénzt takaríthat meg.

Végre sok fényképet nyomtathat

Nyomtasson akár 2300 fotót a mellékelt tintával

Nyomtasson dokumentumokat és fényképeket

Négy beivódó tinta és egy fekete pigmenttinta a nagyszerű eredményért

A tintafeltöltő rendszerek új generációja

Élvezze az egyszerű és problémamentes utántöltést a továbbfejlesztett tintapalackokkal

WI-FI és alkalmazások

Nyomtatás mobileszközökről

Háromfunkciós készülék 10,9 cm -es LCD kijelzővel

Nyomtatás, másolás és szkennelés - plusz kétoldalas nyomtatás A4 -es irodai papírra