MARKER INFORMATIKA KFT.

Információ: (+361) 459-6070 Email küldése

EPSON Ecotank L6570 nagy teljesítményű külső tartályos tintasugaras másolóMűszaki adatlap

Ez az ultragyors, nagy kapacitású multifunkciós EcoTank alacsony oldalankénti költségeket garantál, minimális beavatkozással, hogy Ön időt és pénzt takaríthasson meg.
Nyomtasson, szkenneljen, másoljon és faxoljon ezzel az egyszerűen használható EcoTank nyomtatóval, amely kivételesen alacsony lapköltséget biztosít. A feladatok gyorsan elvégezhetők a gyors nyomtatással és szkenneléssel, a két 250 lapos elülső tálcával, az 50 lapos hátsó papíradagolóval és az 50 lapos automata lapadagolóval. Nyomtasson bárhogy: mobilnyomtatással, Ethernettel és 10,9 cm-es, LCD érintőkijelzővel.Több munka kevesebb idő alatt
Előnybe kerülhet a gyors és hatékony nyomtatóval, amellyel az első oldal 5,5 másodperc (1) alatt elkészül, és akár 25 lap/perces sebességre (2) képes, fekete-fehér és színes nyomtatás esetén egyaránt. A gyors kétoldalas nyomtatással és a nagy sebességű automata lapadagolóval a napi feladatokat is felgyorsíthatja.

Többfunkciós A4-es méretű Ecotank
Az L6570 vállalkozások számára készült, nyomtatási, szkennelési, másolási és faxolási lehetőségekkel. A funkciók kiválasztása egyszerű az LCD-kijelzőn.

Csak gazdaságosan
Spóroljon mindig, amikor ezen EcoTank nyomtatóval nyomtat, hihetetlenül alacsony lapköltséggel. Más nyomtatókkal ellentétben az EcoTank nagy tintatartályokkal rendelkezik, amelyekbe a tinta alacsony áron kapható.

Nyomtatás szinte bárhonnan
Az EcoTank használatával egyszerűen nyomtathat mobiltelefonról, táblagépről és laptopról. A Wi-Fi és Wi-Fi Direct szolgáltatással dokumentumokat küldhet okoseszközökről az Epson iPrint3 alkalmazással.

Nincs elakadás
Az utántöltés minimalizálásával az EcoTank több ezer oldalt nyomtat utántöltés nélkül, míg a két 250 lapos elülső papírtálca és a kényelmes 50 lapos hátsó adagoló 550 lapos kapacitást kínál.

Egyszerűen használható és megbízható
A nagy elülső tintatartályok feltöltése egyszerű a visszazárható, intuitív és cseppmentes tintapalackokkal. A készülékbe szerelt hőmentes PrecisionCore nyomtatófej gyors, minőségi, megbízható és hatékony, és a nyomtató élettartamáig szolgál.

 

 

 


Opcionális patronok:

112 fekete  127 ml)   6.000,- Ft + 27% ÁFA
112 cián    (70 ml)   5.000,- Ft + 27% ÁFA
112 bíbor   (70 ml)   5.000,- Ft + 27% ÁFA
112 sárga   (70 ml)   5.000,- Ft + 27% ÁFA