MARKER INFORMATIKA KFT.

Információ: (+361) 459-6070 Megrendelés leadása

EPSON Ecotank L15150
A3+ külső tartályos tintasugaras másoló


Letölthető adatlap

A többfunkciós EcoTank megkönnyíti az A3+ méretű feladatokat alacsony lapköltség mellett. Az A3+ feladatok gyorsan elvégezhetők a gyors nyomtatással és szkenneléssel, a két 250 lapos elülső tálcával, az 50 lapos hátsó papíradagolóval és az 50 lapos A3-as ADF-fel. Nyomtasson bárhogy: mobilnyomtatással, Ethernettel és 10,9 cm-es, fizikai gombos LCD érintőkijelzővel.

Több funkciós A3 - as Ecotank
Az L15150 A3-as feladatokhoz készült A3+ nyomtatással, szkenneléssel, másolással és fax-szal. A 10,9 cm-es LCD érintőkijelzőn és a fizikai billentyűkkel könnyen navigálhat a számos funkció között.

Több munka kevesebb idő alatt
Előnybe kerülhet a gyors és hatékony nyomtatóval, amellyel az első oldal 5,5 mp alatt kész * A gyors kétoldalas nyomtatással és a nagy sebességű automata lapadagolóval a napi feladatokat is felgyorsíthatja.


Gazdaságosan
Spóroljon mindig, amikor ezen EcoTank nyomtatóval nyomtat hihetetlenül alacsony lapköltséggel. Más nyomtatókkal ellentétben az EcoTank nagy tintatartályokkal bír, amelyekbe alacsony árú tintapalackok valók.

Nincs elakadás
Az utántöltés minimalizálásával az EcoTank több ezer oldalt nyomtat utántöltés nélkül, míg a két A3-as papírtálca 500 lapos kapacitást kínál. Nincs kézi lapadagolás a tágas 50 lapos hátsó papíradagolóval és A3-as ADF-fel.

Nyomtatás szinte bárhonnan
Az EcoTank használatával egyszerűen nyomtathat mobiltelefonról, táblagépről és laptopról. A Wi-Fi és Wi-Fi Direct szolgáltatással dokumentumokat küldhet okoseszközökről az Epson iPrint ** alkalmazással.



*  Az ISO/IEC 17629 szabványnak megfelelően az alapértelmezett A4-es egyoldalas nyomtatásra vonatkozó Irodai kategória teszt által meghatározott átlagos ESAT (mp). További információért látogasson el a www.epson.eu/testing weboldalra.

** Vezeték nélküli internetkapcsolat szükséges hozzá. További információért, valamint a támogatott nyelvek és eszközök listájáért látogasson el a www.epsonconnect.eu weboldalra

*** Az ISO/IEC 24734 szabványnak megfelelően az alapértelmezett A4 egyoldalas nyomtatásra vonatkozó Irodai kategória teszt által meghatározott átlagos ESAT. További információért látogasson el a www.epson.eu/testing weboldalra

Ultragyors nyomtatás

Akár 25 oldal/perc ***

Rendkívül alacsony lapköltség

Gazdaságos, külső tintatartályos rendszer

Könnyen használható elülső tintartály

Élvezze az egyszerű és problémamentes utántöltést a továbbfejlesztett tintapalackokkal

Mobilnyomtatás és csatlakoztathatóság

Wi-Fi, Wi-Fi Direct, Ethernet és ingyenes mobilnyomtatási alkalmazások***

Üzleti igényekre tervezve

A3+ többfunkciós, 2 db A3-as 250 lapos elülső tálca, 50 lapos A3-as ADF