Kezdo oldal MARKER INFORMATIKA KFT.
 
Információ: (+361) 459-6070
Szaküzletünkben bankkártyával is fizethet!

Lézernyomtatók, fénymásolók
Szkennerek, lapolvasók, projektorok és kiegészítoik
Tintasugaras nyomtatók, fotónyomtatók, nagyformátumú nyomtatók
Tintapatronok, lézertonerek minden nyomtatótípushoz
  

A funscreen célja, hogy ne a falra és ne használt lepedore vetítsen!
A drága projektor megérdemel egy megfizetheto professzionális megoldást, valódi vetítovásznat a tökéletes látvány érdekében.
Ebbol az okból született meg a funscreen.
A vetítovászon méltánytalanul elhanyagolt alkotóeleme a vetítéstechnikának, ezt a hiányosságot pótolja a funscreen.

Funscreen árlista

Vetíthetek a fehér falra is?

Persze. Azonban egy a jól eltalált vetítovászon használatával sokkal meggyozobb eredményt érhet el.
A fekete keret segít az optikai beállításban, és kihangsúlyozza a tartalmat.

Mikor érdemes tripod vetítovásznat vásárolni?

A tripod egy háromlábú, hordozható vetítovászon, melyet elsosorban adat-vetítésekhez (prezentációk, oktatási anyagok), eloadásokhoz ajánlunk. Könnyen, egyszeruen felállítható, így bárhol, bármikor alkalmas egy prezentáció megtartásához.

Mikor érdemes rolós vetítovásznat vásárolni?

A rolós, kézi vezérlésu vetítovászon a legsokoldalúbban felhasználható termékünk. Egyaránt alkalmas otthoni házimozi és irodai, iskolai felhasználáshoz. Olcsóbb megoldás mint a motoros változata, és ezt ajánljuk akkor is, ha a vetítovászon felszerelésének helyén nem elérheto az elektromos áram.

Mikor érdemes motoros vetítovásznat vásárolni?

Az elektromos vezérlésu vetítovászon nem csupán luxus, hanem bizonyos helyzetekben elengedhetetlen. Például nagy belmagasságnál figyelembe kell venni, hogy a mennyezetre szerelt, felengedett rolós vetítovásznat kézzel már nehézkes elérni.

Milyen képformátumú vetítovásznat válasszak?

A képformátumot elsosorban mindig a vetíto, projektor képformátumának megfeleloen kell kiválasztani. Emellett más szempontokat is figyelembe vehetünk, pl. egy olyan tanteremben, ahol a vetítést elsorsorban írásvetítokhöz alkalmazzuk, 1:1-es képarányt válasszunk, hiszen az írásvetíto is ezt használja, egy A4-es lapot állítva és fektetve is rá tudunk helyezni.

Mire való a felso fekete kifutó?

A felso fekete kifutónak nem csupán esztétikai szerepe van a kép beállításánál, hanem segít a megfelelo magasság kiválasztásában is a vetítovászon leeresztésekor.

Hogyan szereljem fel a rolós vetítovásznat?

A terméket egyszeruen felszerelheti, ha rendelkezik alapveto szerszámokkal (fúró, csavarhúzó), de elotte gyozodjön meg róla, hogy a fal vagy a mennyezet szerkezetileg képes megtartani a kiválasztott termék súlyát, figyelembe véve a lehúzáskor kifejtett erot is. És nem mellékesen az is hasznos, ha a vetítovászon vízszintesen van felszerelve.

Hogyan installáljam a motoros vetítovásznat?

Az elektromos vetítovászon installálása egyszeru, amennyiben van a közelben 230V-os konnektor. Ha azonban az elektromos vetítovászon tápfeszültség kábele nem 230V-os villásdugóban végzodik, feltétlen hívjon elektromos szakembert ... egyéb tekintetben pedig olvassa el figyelmesen a kezelési útmutatót! És nem mellékesen az is hasznos, ha a vetítovászon vízszintesen van felszerelve.

Falra vagy mennyezetre szereljem a vetítovásznat?

A vetítovászon kiválasztásánál fontos szempont a hely, ahová fel kívánjuk szerelni. A termékeink egyaránt alkalmasak mennyezeti vagy oldalfali rögzítéshez. A mennyezeti rögzítés általában esztétikusabb, azonban ekkor figyelembe kell venni a vetített kép alsó szélének távolságát a földtol. Ennek beállításában segít a felso fekete kifutó.


Milyen távolságra üljek a vetítovászontól?

Az legmegfelelobb távolság meghatározásakor több szempontot is figyelembe kell venni (belmagasság, elso és utolsó nézosor távolsága), és a felhasználó ízlése is befolyásolja a választást, de alapvetoen a képmagasság háromszorosa az ideális.

Hullámos a vetítovásznam felülete, mit tegyek?

A vetítovászon felülete anyagából adódóan hullámosodik. Ha a hullámok alapvetoen világos környezetben, súrló fény mellett észlelheto, akkor az normális jelenség, ha azonban sötétben a vásznat szembol vetítve is meghatározóan láthatóak, akkor forduljon a forgalmazóhoz.

Milyen karbantartást igényel a vetítovásznam?

A gyártó a termékeit általános háztartási, irodai felhasználásra tervezte. Amennyiben a felhasználási környezet nem extrém, ha nem az jacuzzi mellett használjuk párában, gozben vagy a sörözoben ezen nézzük a meccset cigifüst, repkedo rovarok és borosüvegek között, akkor a vetítovászon semmilyen különleges karbantartást nem igényel.

Hogyan tisztítsam a vetítovásznat?

A vetítovászon semmilyen különleges tisztítást nem igényel, ha mégis koszolódna, a legmegfelelobb a száraz, puha rongy a portalanításra. A vetítovászon felülete eros szennyezodések esetén lágy mosószeres vízzel, dörzsölés nélkül tisztítható. Figyelem!!! Elektromos vetítovásznak tisztítása csak a feszültség mentesítés után végezheto és a teljes száradásig nem helyezhetoek ismételten feszültség alá!!! Amennyiben a termékhez adott kezelési útmutató ettol eltéro eljárást ismertet, akkor kérjük az ott leírtak szerint járjon el!

Hogyan szállítsam a vetítovásznat?

Óvatosan! :) Hordozni csak hordozható vetítovásznat ajánlunk, lehetoleg azt is saját, erre a célra alkalmas táskájában. Amennyiben mégis szükséges a vetítovászon szállítása, mindenképpen a saját dobozában és idojárásbiztos eszközzel szállítsuk.

(Epson kivetítok)


(Pótizzók projektorokhoz)

 

 

Vászon, kivetíto, projektorvászon