Kezdő oldal MARKER INFORMATIKA KFT.
 
Információ: (+361) 459-6070
Szaküzletünkben bankkártyával is fizethet!

Lézernyomtatók, fénymásolók
Szkennerek, lapolvasók, projektorok és kiegészítőik
Tintasugaras nyomtatók, fotónyomtatók, nagyformátumú nyomtatók
Tintapatronok, lézertonerek minden nyomtatótípushoz
  

Epson WorkForce Aculaser M400

nagy teljesítményű fekete - fehér lézernyomtató sorozat

AL-M400DN műszaki adatlapA WorkForce AL-M400DN sorozat az Epson egyik legnagyobb munkabírású és legmegbízhatóbb A4-es fekete-fehér lézernyomtatója, kategóriájában az egyik legnagyobb terhelhetőségének köszönhetően– akár 200 000 oldalas. A modell kis helyigényű, amely megfelel a közepes méretű munkacsoportoknak, és alapkiépítésben 700 lapos kapacitással rendelkezik – amely 2350 laposra is bővíthető.


Megbízható: 200 000 oldalas terhelhetőség

Nagy nyomtatási sebesség:
45 oldal/perces fekete-fehér nyomtatás

Alacsony költségek: Kétoldalas nyomtatás és alacsony lapköltség

Időt takarít meg: Az első lap kinyomtatásához szükséges idő 5,5 mp

Epson iPrint**: Nyomtatás okostelefonról és táblagépről

A nagy hatékonyságot kereső közepes méretű munkacsoportoknak szánt modell megbízható, kiváló minőségű, illetve gigabites Ethernet kapcsolatot és gyors, kétoldalas nyomtatást kínál.

A Workforce AL-M400DN sorozat emellett egyenletesen gyors nyomtatást kínál, akár 45 oldal/perces* sebességgel, az első oldal 5,5 mp alatt elkészül, és a kiváló minőségű nyomtató 1200 dpi felbontású nyomatokat biztosít. A belső memória szintén megnövelhető 1152 Mb-ra, segítve az összes üzleti nyomtatási igény feldolgozását.

A nagy teljesítmény a megbízható nyomtatással párosul a nagy kapacitású festékkazettáknak és magas kimeneti teljesítménynek köszönhetően, amely kitűnő megtérülést biztosít. Ezenkívül az Epson iPrint mobilnyomtatási alkalmazásával a felhasználók vezeték nélkül nyomtathatnak az irodából bárhonnan. A felhasználóbarát alkalmazás lehetővé teszi a vezeték nélküli nyomtatást okostelefonról és táblagépről**.

A WorkForce AL-M400DN megbízhatósága lehetővé teszi, hogy a munkatársak a munkájukra koncentráljanak állásidők nélkül, valamint javítja a hatékonyságot és biztosítja a problémamentes munkavégzést.


* - Az ISO/IEC 24734 követelményei szerint meghatározva, az átlagos ESAT/FSOT értékeket jelezve az Office Category teszt alapján alapértelmezett egyoldalas/kétoldalas nyomtatás esetén. További információkért látogasson el a www.epson.eu/testing weboldalra

** - Az okostelefonnak és a táblagépnek a Wi-Fi hálózatban az Epson iPrint kompatibilis nyomtatóval megegyező alhálózatba kapcsolva kell lennie. További információkért, valamint a támogatott nyelvek és eszközök listájáért látogasson el a www.epsonconnect.eu weboldalra